O NAMA   FREYA


  • 3D Vizualizacije
  • Web dizajn
  • Grafički dizajn

DOBRODOŠLI U NAŠ studio

Nudimo specijaliziranu i profesionalnu uslugu izrade:

  • 3D vizualizacija i animacija
  • internet stranica i aplikacija
  • grafičkog dizajna i vizualnog identiteta
  • industrijskog dizajna
  • multimedijalnih prezentacija

Pružamo usluge najma :

  • web servera - web hosting
Pogledajte naše radove


TKO SMO MI?

Tvrtka FREYA d.o.o. sa radom je počela 1991. g.
Od 2004. godine, proširili smo svoju djelatnost te nudimo i uslugu iz područja 3D vizualizacija i animacija, grafičkog i industrijskog dizajna te web dizajna i web hostinga.

Moderan pristup poslu i tim koji čine iskusni ljudi s područja dizajna, grafike i informatike - za rezultat imaju dobre projekte i zadovoljne korisnike.
Iza sebe imamo veliki broj zahtjevnih i zanimljivih projekata kroz koje smo potvrdili svoje znanje, sposobnost i profesionalizam.

3D vizualizacija

Nudimo kompjutersku prezentaciju građevinskih projekata koristeći najnovija dostignuća kompjuterske tehnologije. Nastojimo potencijalnom klijentu / mogućem investitoru što vjernije približiti sliku o građevinskom projektu, koji je tek u početku izgradnje i time u ime naručitelja vizualizacije opravdati buduće samostalno ulaganje ili strano investiranje, te povećati marketinšku i ekonomsku vrijednost projekta.

Web dizajn

Nudimo izradu modernog, funkcionalnog i ugodnog dizajna stranica. Stranice će biti pregledne, korisnicima jednostavne za navigaciju i pronalaženje informacija, a svakom detalju će biti posvećena pažnja. Naš stručni tim programera koristi najnovije pristupe u primjeni tehnologija izrade web stranica. Biti će potpuno funkcionalne na svim popularnim Internet preglednicima, brzo će se učitavati i biti vidljive na svim rezolucijama.
Nudimo i uslugu održavanja i administriranja stranica po njihovoj izradi.

Grafički dizajn

Ako niste sigurni kako bi trebao izgledati vaš proizvod, logotip, reklama,.. prepustite se s punim povjerenjem našem iskustvu i znanju.
Osmisliti ćemo i predložiti vam najbolje rješenje, preporučiti format i tehnologiju tiska, uvažavajući pritom vaše prijedloge i želje. Za izradu Vašeg vizualnog identiteta zadužen je tim stručnjaka s područja dizajna, grafike, informatike i marketinga.

Hosting

Izaberite jedan od popularnih web hosting paketa s naprednim Control Panelom koji omogućuje centraliziranu kontrolu svih resursa.
Prednosti naše hosting usluge :
Napredni CPanel, Automatizirana prijava na pretraživače, Automatska instalacija preko 40 popularnih web aplikacija (OS Commerce, Joomla, Post-Nuke, Xoops, phpBB2, Coppermine Photo Gallery, Advanced Poll, PhpWiki, ...),
Neograničen broj poddomena, Automatska nadogradnjaNeki naši klijenti